Stekt Superris med godt følge

Bare Bra Superris kokes enkelt på 20 minutter, og kan med fordel gjøres dagen i forveien, så har du alt klart til en superrask middag. Vi har foreslått noen grønnsaker vi synes passer ekstra godt til, men både squash, sopp, erter og asparges er supre grønnsaker å variere med. Server med skinke eller kylling til salaten.  

30 min

Ingredienser

(4 porsjoner)

3-4 porsjoner Bare Bra Superris
2 ss rapsolje til steking
300 g skinke eller kyllingfilet
2 gulrøtter
1 brokkolibukett
1 rød paprika
3 vårløk
1 mango
Kikkoman Soyasaus Less salt

FREMGANGSMÅTE

1. Kok Superris etter anvisning på pakken.

2. Kutt skinke eller kylling i biter. Skyll, evt. skrell og skjær gulrøtter, vårløk og paprika i biter. Del brokkoli i små buketter.

3. Stek kjøttet og grønnsakene i litt olje i en panne. Ha i risen og stek videre. Rør godt, slik at det ikke fester seg til pannen.

4. Til slutt tilsetter du mango i terninger, og lar det steke et par minutter slik at alt blir gjennomvarmt. Hell over litt soyasaus like før servering.

5. Ønsker du enda mer smak?  Hvis du vil ha enda mer smak, rør inn noen dråper sesamolje og 1 ss østerssaus i soyasausen før det hele dryppes over. Dette er spennende smaker som gjør retten enda mer smaksrik. Du kan også finhakke litt rød chili og steke lett i pannen sammen med grønnsakene.

Dele